Utställning

I helgen har Wilda deltagit i sin första offeciella utställning här på Frösön. Hon fick betygen Very Good, så det var vi nöjda med. Hon skötte sig så bra i ringen och vår träning hade verkligen gett resultat. Hon hade full fokus på mig och hon stod jätte fint!
Hennes kritik:

”Lätt och luftig juniortik. Fem vänligt uttryck. Något knappa vinklar både fram och bak. Har en tillräcklig bröstkorg för sin storlek. Kunde önska mera benstomme. Rör sig energiskt men kunde ha bättre steglängd”.

Det är roligt att vara med på tävlingar och se. Man blir taggad att fortsätta tävla och jag är sugen på att börja kolla in lite andra tävlingsgrenar så småningom, och se om Wilda tycker det är lika roligt. För det märks att hon gillar när det händer något.

Vi fortsätter att träna henne i skogen och tar med henne ut på promenader. Vi har ju verkligen märkt att hon har ett stort intresse för spår. Rådjur är hennes stora intresse :) Förra veckan hade hon till och med ståndskall på dem. Vi har börjat träna henne med visselpipa nu och reaktionen är helt otrolig. Hon springen så det dundrar i marken om man kallar in henne med den.

Hade ingen bra bild sen utställningen, men vi får ta en när jag ställer henne.




Nytt

Igår var vi och shoppade lite till Wilda. Jag får aldrig nog av att köpa saker till henne. så ni får gärna tipsa om saker som ni köpt och tycker är bra! Wilda älskar nya leksaker och blir helt besatt av dem. Igår fick hon en ny, som nu är hennes favorit. Den lekte hon med tills hon stupade. Det såg ganska kul ut när hon låg på golvet med leksaken precis bredvid.
Vi köpte även en reflexväst till henne. Efter att jag kört bil och såg några som var ute och gick med hund, och man inte alls såg någon av dom, bestämde vi oss. Det är en billig livsförsäkring. Hennes hurtta-sele har reflex, även hennes koppel men det är så lite. Passade på att ta lite kort på henne i sin nya väst :)
Vi vägde också henne och hon har ju inte gått upp så mycket i vikt, men jag vet inte om det är för att hon är liten generellt. Eller om det har att göra med hennes matvägran under löpet.






RSS 2.0