Dåliga dagar och bra dagar

Igår var det ingen bra dag alls...Det började när jag och Wilda tog morgonpromenaden. Hon spydde två gånger, sen hade hon diarré med blod i. Jag var inte sen med att ringa till djursjukhuset och vi fick komma in nästan på en gång.
Väl där fick Wilda ta både tempen, blodprov och röntgen. Efter lite väntan berättade varerinären för mig att de inte sett något på bilderna men att det möjligen kunde vara magkatarr, och att hon skulle få stanna kvar för observation och dropp över natten.
Det var ingen rolig information, trots att jag vet att det är bättre att hon stannar där gör det så ont o hjärtat att lämna henne där när hon inte är helt kry. Hade jag fått hade jag bott kvar över natten med henne!
Sedan fick jag samtal på kvällen om att hon hade det bra, men att hon gnydde när hon försökte bajsa. Så kvällen och natten har varit bättre om man säger så.

Idag har det varit en betydligt bättre dag. Det börjar med att vi får tillbaka resultatet från höftleds- och armbågsröntgen. Det var både grad A och 0! Så överlycklig! Skönt att det gick bra men väntade fortfarande på samtal från djursjukhuset. Sen kom ett samtal att hon mår bättre men de skulle försöka få i henne mat och se om hon behöll det och återkomma. För en timme sen så kom det sista samtalen där de berättade att hon var matfrisk, pigg och hade ingen diarré eller hade inte spytt. PUST! När jag och Jonas mötte upp henne på sjukhuset var det en glad och sprallig tjej som sprang emot oss. Det känns så skönt att ha henne hemma igen. Nu ligger hon bredvid mig, och sover så sött och jag kan känna mig lugn....

Så visst finns det både bra och dåliga dagar...

 


Röntgen

Idag har Wilda varit och gjort sin första höftleds- och armbågsröntgen. Sist Wilda blev sövd gick det inte så bra då hon vägrade somna. Men denna gång gick det bättre. Dock var det lite kö in till röntgenrummet så Wilda hann piggna till lite innan vi skulle in. Då blev det lite sprattel på bordet men det gick bra. Bilderna blev bra första gången så hela processen gick väldigt fort.
Efter uppvaket har det gått bra med hon är väldigt trött och dåsig. Eftersom de kan ha lite svårt att reglera värmen efter sövningen så har Wilda legat inlindad i en filt och myst. När hon väl fick äta var hon väldigt hungrig, så det var bra att se att hon hade matlust.
Nu är det vara att vänta i 1-2 veckor och hålla tummarna för att allt går bra och bilderna ser bra ut.


Pause

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade denna blogg. Den har inte hamnat på prolistan på senaste, då jag haft otroligt mycket i skolan. Det har jag fortfarande men nu är jag sjuk så då kan jag passa på att skriva lite.
Hunden då....ja hon har haft ögoninfalammation igen, den olycksfåglen. Men nu är det bra igen, får se hur länge det håller i sig då :)
Wildas träning går sådär. Fokus sitter bra nu, med störning, och targeting sitter också hyfsat bra, och samma med sitt. Efter det har vi inte börjat träna in något mer för jag tyckte det blev lite för mycket för mig. Jag hann inte med och blev därför stressad. Så nu har vi tagit en liten pause och kör på det som vi nästan kan innan vi går vidare. Tycker verkligen att det är så roligt att Frida lägger ut träningsprogram och att vi har vår sida på Facebook, där vi kan följa varandra. Men nu måste jag lugna ner mig lite, för att inte tappa det roliga i träningen.



                                                         Men glad påsk på er allihopa!


RSS 2.0