Himlen

Wilda tycker nog att hon är i himlen nu när vi har så mycket snö. Tror nog det toppar hennes lista över vad hon gillar mest. Det är så roligt att vara ute med henne när hon ständigt får ett glädjerus och springet och hoppas i snön.

Hon har också fått en ny lekkompis, som bor i samma hus. En golden på 2 år som älskar att leka med Wilda och inte blir less av att hon är väldigt intensiv i sin lek. Han är också undergiven vilket passar vår tjej, som alltid ska vara den som bestämmer.

Vi har haft ett träningsuppehåll ett tag nu, men till veckan körde vi igång igen med lite repetitioner och mycket miljöträning vilket hon behöver. Eftersom jag tydligt märker att hon befinner sig i trotsåldern är det inte läge för allt för mycket ny inlärning. Men hon tycker det är väldigt roligt när vi tränar och som jag såg att några skrev på vår gemensamma "Min Vilda" sida på facebook, gillar hon inte så mycket beröring under träning då hon har full fokus på uppgiften.

Som sagt har vi gjort mycket miljöträning på sistone, då vi märkt att det behövs. Vi har tagit flera stadsvandringar och det som var jobbigt var när man mötte en och en på en promenadsträcka istället för inne i centrum då hon hade full fokus på mig. Jag tog även med henne till skidbacken en dag så hon skulle få se skidåkare för första gången, vilket hon tyckte var lite läskigt och ovant. Men det är bara att fortsätta med träningen.











RSS 2.0