Midsommar

Midsommar firades av Wilda, matte, husse och husses föräldrar i Borgafjäll. Det var en riktigt bra helg men avslappning för de tvåbenta och mycket bus, upptäckter och bad för den fyrbente. Wilda älskar att vara i Borga, just för att hon hela tiden får springa fritt och göra lite som hon vill. Det finns många djur och olika lukter där, och det syns på Wilda att hon tycker det är spännande. Bada gillar hon också väldigt mycket, men vill gärna ha ett uppdrag, som att hämta en pinne eller liknande.
Annars har jag kommit igång med jobb och Wilda får vara hos Jonas föräldrar då det är närmast för mig att åka hem på lunchen. Det är för det mesta någon hemma där, annars tjuvligger hon och sover i soffan. Hon börjar verkligen ta för sig mer och mer nu, men att lägga sig i soffan. Men vi har ju oss själva att skylla i våra svaga stunder.
Wildas träning går framåt. Går just nu inte på någon kurs längre då våran styrda träningsgrupp just tagit slut. Där fick vi prova på spår för första gången och Wilda var så duktig. Det känns som om detta är en gren vi ska spinna vidare på. Ska köpa lite hjälpmedel så ska vi köra lite hemma, då vi fått bra instruktioner hur vi ska gå vidare. Annars har mitt intresse väckts lite för rally-lydnad. Jag har inte så stor kolla på vad det är, men det verkar spännande. Vanlig lydnad är så imponerande men tror inte att det är en gren för mig, då jag gillar lite mer fart och fläkt. Jag skulle gärna vilja gå en kurs, men tills vidare tränar vi på lite kommandon hemma. Kul, och Wilda är duktig och väldigt lärvillig! För övrigt lägger jag stort fokus på stabilitet.
I helgen ska alla syskon träffas i Värmland och ha ett MH. Vilket vi såklart gärna hade varit med på, men både avståndet och ekonomin satte stopp. Är tråkigt att tänka på att kullen kommer träffas två gånger i sommar och vi kommer inte vara med en enda gång. Men så är det när man bor där man bor och när det inte stämmer med jobb och ekonomi. Men det kommer förhoppningsvis komma fler tillfällen.
Wilda önskar er alla en trevlig helg på MH:t, med en bild från midsommar!


RSS 2.0