Kennelträff

Helgen har präglats av en kennelträff för kenneln Min Vilda. Wilda har fått träffa sina fem syskon och sin mamma Poppel. Det har varit fullt ös med ett späckat schema. På lördagen träffades alla klockan 10 för att köra en kurs i rallylydnad. De flesta av Wildas syskon hade provat på antingen det eller vanlig lydnad medan jag och Wilda var helt nya på området. Det gick ändå väldigt bra då vår duktiga instruktör gick igenom alla olika nivåer. Kände dock att det blev lite svårt både för mig och Wilda mot slutet då det kom svårare skyltar. Känner i alla fall att jag blivit väldigt peppad på att fortsätta med rallylydnad nu. Det är både roligt och varierande och mycket svårare än man tror. Det är så mycket man ska hålla reda på men det ska vi nog klara :)
 
På lördagkväll samlades vi alla igen för en liten grillning, vilket var supermysigt att bara få tid att prata med alla valpköpare lite och inte bara fokuser på Wilda. Söndagen samlades vi för lite foto och vi lyckades få alla samlade på en och samma bild!
 
Allt som allt har helgen varit toppen! Vi hade bra väder med det var dock inte optimalt under träningen då både hundar och människor blev trötta. Hoppas på fler tillfällen att träffas igen. Åter igen en stor eloge till våra kära valpuppfödare Frida och Jimmy som fixat helgen så bra!
 
 
 
Från vänster: Wilda, Ejder, Vilja, Cash, Kula, Kenai, Poppel
 
 
Jag & Wilda
 
 
 
Träning på skyltar
 
 
Carin, Cash, Gunnar & Lotus
 
 
Jimmy & Kula
 
 
Pernilla & Vilja
 
 
Kenai
 
 
Jonas & Wilda
 
 
Frida, Kula & Poppel
 
 
Jag & Wilda
 
 
 

RSS 2.0