Snart slut

Nu är Wildas löptid snart slut. Det känns skönt. Hon har slutat blöda för en vecka sen, men beter sig fortfarande lite konstigt. Hon har verkligen inte varit sig själv den här perioden, men ändå inte katastrofal. Hon har börjat äta igen, vilket är ett till tecken på att det snart är slut.

Igår hade vi middag med några vänner som har en son på 1 1/2 år. Wilda och Tristan har träffats en gång förut, då hon var väldigt försiktig med honom, eftersom det var första gången hon såg en så liten människa. Men igår var det lite tuffare. Hon är väldigt snäll med honom men kan bli lite väl glad ibland. Tur att Tristan är hundvan och inte bryr sig så mycket. De gick runt som två kompisar och utforskade lägenheten, så söta. Men det var bra träning för henne. Tycker det gick över all förväntan!

Annars tränar vi på med att stå fint inför utställninge, ska träna att springa fint också. Ska bli spännande detta. Idag var vi ute en sväng i skogen och vi tränade lite sök, och Wilda är väldigt duktig. Det känns som att hon tycker det är roligt.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0