Tollarspecialen

Lite sen uppdatering om Tollarspecialen men bättre sent än aldrig. Det var en riktigt trevlig helg i Sälen men ca 400 tollare. Vi kom dit på fredag eftermiddag och missade agilityn, tyvärr. Hade velat se lite av den, eftersom jag själv tycker att det är roligt och har hållit på lite med det förut.

Stugan vi bodde i var på ca 100 kvadratmeter och där fick sju personer och sju hundar plats. Det var trevligt att bo tillsammans allihopa och man kan ju säga att det var full rulle. Syskonen hade växt ikapp varandra och Wilda var inte så mycket mindre än de andra. De var ungefär på samma nivå, fast det skiljer 6 kg mellan Wilda och ena hennes bror.

På utsällningen vi var med på gick det bra. Även fast vi inte fick något HP, så gick Wilda övar all förväntan. Jag vet inte om jag har underskattat vår tös, eller om hon bara förstod stundens allvar och betedde sig bra.

Hennes kritik lät såhär:

”Mycket sympatisk tjej med ett mycket feminint huvud som kunde ha mer kraft. Bra hals och rygg, något knappt vinklad, för dagen bakhög. Bra benstomme, mycket bra päls. Kunde röra sig med lite längre steg.”

Så numera kallar vi henne för Lill-huvud :)
Men det var så roligt att se alla syskonen, och man kan ju säga att det gick bättre än förväntat, då både tik och han-klassen vanns av Min Vilda-valpar! Så kul!

Men påvägen hem var hela ekipaget sliten. Men med mer inspiration, kunskap och peppning känner vi oss taggade att träna och försöka bygga vidare på detta!











Kommentarer
Postat av: Frida

Det var så roligt att ni kunde komma! Hoppas ni blev peppade på allt kul man kan göra med sin hund :) Och oroa er inte över utställningskritiken, Poppel var oxå en sån hund som behövde växa sig vuxen innan domarna gillade henne! Var glada för att er duktiga tjej som skötte sig utmärkt vilket är viktigare än alla hp'n i världen :)

2011-08-17 @ 23:19:36
URL: http://Minvilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0