Semester

Nu är vi äntligen tillbaka från vår semester och det har varit både bra och dåligt. Vi fick fel på bilen och blev strandsatta i tre dagar, men som tur var, var det på ett fint ställe så vi gjorde det bästa av situationen. Wilda har stortrivts och badat massa. När vi kom hem luktade hon som ett akvarium så då blev det extreme makeover, med bad, borstning, kloklippning och något mot den dåliga andedräkten.

Vi har ju kört genom södra Sverige, Öland och upp på västkusten och genom Norge och hem. Så man kan säga att det har blivit mycket bilkörning, men är det någon som är lättsam så är det vår lilla fröken. På en gång vi lägger henne i buren i bilen sover hon. Hon kan sova i hur många timmar som helst. Och gnäller inte om vi lämnar henne. Skönt.

Har även tagit upp träningen. Hon minns allt och är väldigt duktig. Har inte blivit några större operationer nu under semstern men små steg framåt. Kan vara skönt för henne också med lite uppehåll. Tränar endel på att stå fint nu. Vet inte riktigt hur det går. Hon är mycket bättre på att vara busig och vild. Finns det ingen tävling i det?

Fick ett mail av Frida om Specialen. Ser verkligen fram emot att träffa alla och framför allt för att se Wilda tillsammans med alla. Bra uppstyrt av Frida måste jag säga. Som allt annat. Ska bli kul!

Här kommer en liten sammanfattning av vår semster..


Skrattar.


Badar.


På hotellet.


På stranden.


Nyfiken.


Familjen.


1 vecka

Nästan 1 vecka utan vår lilla tjej. Jag åker på semester på lördag, och jag och Jonas jobbar den här veckan så jag hade inget annat val än att åka med Wilda till mamma och pappa i söndags. De ska vara hundvakt nu i 2 veckor. Pappa har sett fram emot det länge och var överlycklig när jag lämnade henne. Han är väldigt duktig med att höra av sig och skickar mms på henne varje dag. Det är ju nu man ska passa på att göra saker som blir mer komplicerat när hon är med. Men ändå så vaknar jag på morgonen och tänker att jag måste ut med henne. Saknar henne men jag vet ju att hon har det bra och jag ska bara njuta nu på min utlandsresa!

Min syster som också är med Wilda ringde igår och frågade om jag visste att min hund var tokig..Ja, det vet jag, men täntke du på något speciellt?, svarade jag. Då hade hon tydligen ett av sina ryck då hon tokspringer runt överallt ute som en galning. Haha, det är så kul att kolla på henne då. Som att hon har hur mycket överskottsenergi som måste ut.

Sen har jag lite panik också. Känner att jag måste träna och öva med Wilda tills vi ska på Specialen. Men nu tappar vi en massa tid. Men vi får helt enkelt ta det som det kommer. Både hon, husse och matte får lite semester från träningen nu, så får vi börja på igen efter den.

Ha en skön semester alla! För det ska vi ha :)


RSS 2.0