Midsommar

Under midsommarhelgen befinner vi oss i Mittådalen hos mamma och pappa. Här är det mycket som händer, men samtidigt endel avkoppling, vilket Wilda behöver efter en händelserik vecka. Igår på midsommar var vi på midsommarfirande och det var mycket folk, barn och hundar...perfekt! Då passar vi på att träna lite passivitet, vilket hon är duktig på. Ibland kan frestelsen bli lite väl stor, men det är helt ok.

Idag har vi först varit hos min bror och hälsat på Wildas idol, Tjapp. En kille som inte heller är så gammal, och som inte tycker Wilda är jobbig, utan mycket rolig att leka med! Wilda fattade tycke för honom redan i påskas när hon var här hemma för första gången, och följde efter honom mest överallt. Dom fick i alla fall träffas idag och leka tills de var helt slut.

Efter det åkte vi en sväng på byn och så fick hon passa på att vila lite, för sen tog vi en lite längre promenad ute i skogen med matte, husse, mormor och Skall. Hon är så duktig när hon springer ute löst. Hon håller hela tiden koll på oss och går inte ifrån oss. Även fast Skall springer långt i förväg så stannar hon när hon kommer för långt undan och väntar in oss. Väldigt smidigt. Det var mycket att lukta på så nu har vi en slut Wilda som ligger och sover. I morgon kanske vi ska lägga spår för första ggn. Har fått blod av pappa så det ska bli spännande!

Bilder från dagens leksession och promenaden..












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0