Utställning

I helgen har Wilda deltagit i sin första offeciella utställning här på Frösön. Hon fick betygen Very Good, så det var vi nöjda med. Hon skötte sig så bra i ringen och vår träning hade verkligen gett resultat. Hon hade full fokus på mig och hon stod jätte fint!
Hennes kritik:

”Lätt och luftig juniortik. Fem vänligt uttryck. Något knappa vinklar både fram och bak. Har en tillräcklig bröstkorg för sin storlek. Kunde önska mera benstomme. Rör sig energiskt men kunde ha bättre steglängd”.

Det är roligt att vara med på tävlingar och se. Man blir taggad att fortsätta tävla och jag är sugen på att börja kolla in lite andra tävlingsgrenar så småningom, och se om Wilda tycker det är lika roligt. För det märks att hon gillar när det händer något.

Vi fortsätter att träna henne i skogen och tar med henne ut på promenader. Vi har ju verkligen märkt att hon har ett stort intresse för spår. Rådjur är hennes stora intresse :) Förra veckan hade hon till och med ståndskall på dem. Vi har börjat träna henne med visselpipa nu och reaktionen är helt otrolig. Hon springen så det dundrar i marken om man kallar in henne med den.

Hade ingen bra bild sen utställningen, men vi får ta en när jag ställer henne.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0